L'ancienne Menuiserie

de Saint-Sulpice-Lauriere

Haute Cuisine

Foto boven: ons kookeiland ...

Een maand in de kou en in het donker hou je niet vol zonder een goed bord eten iedere avond. Om de familie op de hoogte te houden maakte Hania vaak een foto van het avondmaal (vaak aan het eind van de middag opgedient om het bij daglicht te kunnen bereiden). We eten overigens geen vlees, alleen soja producten en af en toe een stukje vis.

De eerste Maand in ons Nieuwe Huis:

Volgende

Pagina

Terug naar

INDEX

Ontbijt
Ontbijt
DSC02627
DSC02627
DSC02570
DSC02570
B822B630-8491-4CFA-94FD-66B29E2E7F1D
B822B630-8491-4CFA-94FD-66B29E2E7F1D
DSC02626
DSC02626
DSC02628
DSC02628
DSC02689
DSC02689
DSC02723
DSC02723
IMG_6835
IMG_6835
IMG_6824
IMG_6824
IMG_6814
IMG_6814
IMG_6767
IMG_6767
IMG_6748
IMG_6748
IMG_6746
IMG_6746
IMG_1326
IMG_1326
IMG_1305
IMG_1305
DSC02753
DSC02753
IMG_6886
IMG_6886
De machines eruit, onze proviand erin.
De machines eruit, onze proviand erin.
En toch hebben we zoveel mogelijk de originele aankleding van de werkplaats geconserveerd ...
En toch hebben we zoveel mogelijk de originele aankleding van de werkplaats geconserveerd ...
IMG_7026
IMG_7026
IMG_7014
IMG_7014
IMG_6999
IMG_6999
IMG_6918
IMG_6918